Kuidas säilitada trühvleid?

Kommide ja šokolaadi säilitamistingimused

Meie kommid on tehtud naturaalsest rõõsast koorest, võist, pähklitest, marjadest ja puuviljadest. Kuna toodetele ei ole lisatud säilitusaineid, tuleks pöörata tähelepanu nende säilitamisele:

  • soe ilm ja kõrged temperatuurid on šokolaadi vaenlane nr 1. Ärge kunagi jätke šokolaaditooteid päikese kätte või ruumi, mille temperatuur ületab 24 °C
  • ärge jätke trühvleid autosse, kui te ei soovi hiljem kommide asemel karbist kuuma šokolaadi leida
  • kõige parem säilituskoht on kapp või riiul, kuhu ei paista päike. Optimaalne säilitustemperatuur on 16–22 °C
  • garanteerime, et säilitustemperatuuril kuni 22 °C võib komme süüa kuni 12 nädala jooksul
  • külmkapis säilitamine pikendab kõlblikkuse aega kuni 5 kuuni

Paar korda on kliendid saatnud meile foto kommidest, mille täidis on kattunud hallitusega.

Jah, see on naturaalne toode. Jah, kommid riknevad.

Jah, kui neid õigel ajal ära ei sööda, teevad seda inimeste asemel bakterid ja seened.

Jälgige, et kommikarp ei satuks sooja kätte ja saate nautida värsket šokolaadi isegi palaval suvepäeval!

Menüü

Osta vähemalt 70 eur eest ja saadame sulle tooteid Smartpostiga tasuta

Add 70,00  worth more products to get free shipping
1